Hemma

Sitter här med två galna hundar då...


Dont Tell Me That It's Over

Ibland får jag lite panik, när jag inser att min barndom iprincip är över. Jag är inte dendära lilla söta klara som man ser som helt oskyldig. Jag minns när det värsta som kunde hända va när jag inte hittade min favoritdocka eller om jag fick ett skrapsår på knäet. Barndomen går så himla fort och plötsligt inser man att man snart är påväg ut i vuxenlivet, nu är mina föräldrar inte insatta på att jag är en oskyldig liten tjej längre, även fast jag inte är så farlig så gillar dem att lura sig själva att tro saker om mig, så var det aldrig förr. Jag vill inte bli vuxen och behöva jobba och få familj osånt. Jag är rädd för att bli en vanlig svensson, - bortglömd - en i mängden..


Gamla bilder från när man inte tänkte så mycket på annat än då'et


29 september 2011

Hejhejhejhejhejhej! Ne skoja. Hehe, har varit i stan efter skolan med Linnea och Erica, båda har typ fixat praoplats men inte jag, så känner mig lite lost.. Något tips?
Funderar på att praoa i mitt gamla stall men eftersom jag inte har haft kontakt med dem på ett år så kanske inte det e lämpligt?.. Men hoppas på det.
Inom fyller boo år! :D


Godmorgon!

Skola snart då, Börjar tjugo över nio idag, älskar torsdagar bara 4 lektioner! Har precis ätit frukost så nu ska jag klä på mig osånt. Sen blir det nog stan, hörs när jag kommer hem! Puss


What goes around comes back around

Nyduschad och fräsh!
Måste verkligen plugga NO men känner att jag inte kan lära mig mer än det jag redan trängt in i skallen sååå..
Men nu ska inte detta bli ett långt inlägg ville bara testa den nya blogg.se appen.
Bye bitches


Can you fix me up


Listen ~ Beyonce


klara isabel pihlajärvi


har haft chill helg hos linnea, kom hem för ett tag sedan. Har äntligen städat mitt rum som innan såg ut som ett bombnedslag! Jag som brukar va aspedant med sånt menmen time change people.
Har precis kollar på jersey shooooore! love it.
nu ska jag chilla på min söndag. skola imon ... puss


smoke weed everyday ~ kärlek

SÅÅÅÅÅ skön låt! love


let's call it magic


i had a dream i was king i woke up still king


1 år sedan.

denna texten skrev jag till min hund när allt var som värst. Hon hade magcancer, nu är den bortplockad och inget annat gör mig såhär glad. Men det är skönt att ha denna texten så jag kan påminna mig själv om när det var som värst att bättre tider kommer, efter regn kommer solsken.

''När jag tänker på vad som sprider sig i din kropp, blir jag helt stel och världen liksom stannar till, när jag tänker på att jag en dag kommer förlora dig så känns det som någon slår mig i magen och att all luft i mina lungor försvinner, när jag tänker på hur många år jag har fått med dig så får jag fjärilar i magen, när jag tänker på första gången jag såg dig och jag trodde att du va ett gossedjur som mamma hade tagit hem så blir jag gråtfärdig, för jag vet att någon dag kommer jag förlora dig , när jag känner slaget i magen blir jag paff, när jag tänker tillbaka blir jag gråtfärdig men den allra värsta smärtan är när jag ser dig ligga där i soffan och veta att detta kanske är sista gången, sista gången som jag drar min hand över dig, sista gången jag hör ditt andetag, sista gången jag hör dig skälla på grannarnas hundar, sista gången du tigger godis, sista gången jag hör pappa sucka över att du en gång kommer med en socka i munnen och vill ha något i utbyte, min smarta lilla coccer, dig glömmer jag aldrig, vi fick dig när du var ungefär 3½ nu är du 9½ , kommer vi hinna fira din 10:årsdag? Kommer jag få hinna fråga mamma om hon köpt leverpastej till dig på din födelsedag? tiden rinner iväg för fort, jag förlorar dig mer och mer för varje sekund som går, därför vill jag vara med dig så ofta som möjligt. Jag är ledsen för att jag inte brukar gå ut med dig, jag är ledsen för att jag ska vara så självisk och bara tänker på mig själv, jag är ledsen för alla småsaker jag gjort som fått dig må sämre. Kom ihåg mig min ängel utan vingar, min älskade engelska coccerspaniel, min gåva från himlen. Ingen som aldrig upplevt vilken bästavän,familjemedlem,lillasyster man kan ha kommer aldrig förstå hur starka band en hund och en människa kan få, du finns där när jag behöver tröst, du finns där när ingen annan vill, du är på riktigt. Kommer aldrig komma över dig när det är din tur att gå över till andra sidan, jag hoppas att vi någon dag möts där uppe. Kom ihåg mig. Varje andetag räknas Sippramile.''


~ Snälla bli min igen ~

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig



i aint lost, just wandering round my hometown

sitter och kollar på skins som vanligt, skriver med folk på facebook och lyssnar på musik. Mycket man kan göra samtidigt ;) Idag har jag inte gjort någonting alls, bara duschat och suttit med ipaden framför tv:n.

Vaknade halv 1 så tappade liksom hoppet av att göra något under dagen. Men imon ska jag vara med julia igen! cant w8 puss!


i have 99 cookies bcuz a bitch ate one

Tumblr_lrbskumqkb1qfsftio1_500_large

Green-something-corporate-starbucks-text-favim.com-145878_large

262353_246459712032514_100000054621156_1038328_5494862_n_large

Tumblr_lrg2rfk4kt1r2cogdo1_500_large

Tumblr_lgwgvhpust1qftsbxo1_500_large

ph:weheartit



Godmorgon!

Vaknade upp brevid julia, väldigt tidigt! Igår va vi på liseberg, Håkan var ju där. Inte för att vi kollade så mycket, åkte mest bilarna,lisebergsbanan och virvelvinden as usual! Hehe. Sen åkte vi till landvetter och köpte gott och träffade folk lite snabbt sen åkte vi hem till julia och försökte kolla på film men somnade haha.
Idag kanske jag ska vara med tjejerna om jag orkar, får se hur det blir. Puss!
söte juliette

and you will shine.


expectations vs. reality


Dagens

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Helt okej, trött
Dagens borde: Städa städa städa
Dagens frisyr: Utsläppt hår (en hel dag yay) platt
Dagens smink: Vardagssminkning ~ skuggade ögonbryn,mascara,concealer och solpuder
Dagens klädsel: Vitt linne igentligen avklippt klänning från Chelsea, svarta jeans, converse och smycken
Dagens planer: Inget speciellt
Dagens materiella vill ha: Uggs,jacka,moppekörkort,moppe,moppehjälm,tragus
Dagens fundering: på ********
Dagens beroende: Tuggummi as always hehe!
Dagens tråkigaste: Vädret och orättvisan i skolan......
Dagens längtan: Nästa lov
Dagens superlängtan: Nästa lov!! semester!
Dagens tidning: Har inte läst något idag


RSS 2.0